Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Za výkon v prvním poločase jsme si v Olomouci nezasloužili vyhrát, říkají viktoriáni

Viktoriáni na půdě Olomouce pouze remizovali 2:2 a nepovedlo se jim tak vybojovat všechny tři body, které chtěli po čtvrtečním vyřazení z Evropské ligy za každou cenu získat. Duel proti Sigmě zhodnotili Joel Kayamba, Zdeněk Ondrášek a trenér Adrian Guľa.

„Nevím, jestli to zapříčinila únava, ale z naší strany to byl slabý první poločas a byli jsme rádi za skóre, jaké bylo. V druhém poločase přišlo mírné zlepšení, ale za výkon v prvním poločase jsme si tady nezasloužili vyhrát,“ neskrýval zklamání Adrian Guľa.

Jednou z mála pozitivních věcí byl krásný gól po trase Joel Kayamba – Zdeněk Ondrášek. „Neměl jsem jinou možnost, než to nacentrovat na Kobru. Jsem rád, že se mi to povedlo a dali jsme z toho gól,“ řekl konžský záložník. „Kayi je rychlý. Pořád mu říkám, aby chodil za obránce, protože jeho chytit je pro většinu hráčů skoro nemožné. Jsem rád, že to tak udělal, byl to krásný centr a já jen musel trefit bránu,“ doplnil ho střelec Ondrášek.

Jednatřicetiletý útočník měl ještě jednu velkou příležitost, kdy mohli viktoriáni odskočit na dvougólový rozdíl. Tu však po centru Adriela Ba Louy neproměnil. „Balu mi dal úplně neuvěřitelný balon přes Hubňu, ten na to nemohl dosáhnout, já jsem to měl na hlavě, ale sjelo mi to. Kdybych trefil na 3:1… Byl to klíčový moment zápasu,“ mrzelo Zdeňka Ondráška.

Plzeňané teď mají před sebou reprezentační pauzu, na kterou se upřímně těší. „Jsme rádi, že nás teď čeká přestávka. Je to hlavně o psychice, na té musíme zapracovat,“ vyhlížel Kayamba. „Je čas na to vyčistit hlavu, popracovat na sobě a připravit se na další zápasy,“ souhlasil Ondrášek. „Kluci si potřebují oddychnout a potom si musíme vyhodnotit, kde máme citlivá místa. Čeká nás opravdu hodně práce. Víme, že musíme hrát lépe,“ uzavřel Guľa.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Lukáš Kaboň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, utkání, Olomouc, remiza, SK Sigma Olomouc, Zdeněk Ondrášek, Adrián Guľa, Evropská liga UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za výkon v prvním poločase jsme si v Olomouci nezasloužili vyhrát, říkají viktoriáni  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.