Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Na příští domácí zápas Viktorie už mohou fanoušci využít 50 procent kapacity stadionu

Všichni majitelé permanentních vstupenek se již dostanou na další domácí utkání plzeňské Viktorie. Klubu to umožňují nová pravidla pro pořádní velkých akcí platná od 1. září.

Postupné uvolňování pravidel pro pořádání velkých akcí přináší dobré zprávy i pro fanoušky Viktorie Plzeň. Na druhý domácí zápas této sezony, kterým bude ligový duel s Mladou Boleslaví v neděli 13. září, budou mít přístup všichni majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2020/21.

„Na první zápas s Opavou jsme byli limitováni a naši fanoušci si museli oproti permanentní kartě pořizovat náhradní vstupenky. Nic z toho nyní nebude potřeba a každý, kdo podpořil klub nákupem nové permanentky, bude moci na fotbal. Vstup do Doosan Areny bude mít zajištěný právě na svou kartu a platné bude rovněž jeho místo na tribuně,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Od 1. září může klub dle aktuálních pravidel využít 50 procent kapacity Doosan Areny. „Permanentky jsou aktuálně stále v prodeji, fanoušci mají svá místa rezervována až do 11. září. Volný prodej v tuto chvíli není možný,“ dodal Hanzlík. Předprodej permanentních vstupenek 2020/2021 pro jejich držitele z minulé sezony nadále pokračuje. Pořídit si ji můžete každý den od 9:00 do 17:00 na pokladnách Doosan Areny.

Pokud by došlo ke změně pravidel pro pořádání velkých akcí, vyhrazuje si klub právo pravidla pro vstup na utkání s Mladou Boleslaví upravit.

Ohodnoť článek

Foto Martin Skála

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, permanentky, fanoušci na tribuně, domácí zápas, FK Viktoria Žižkov, vstupenka, FK Mladá Boleslav, Stadion města Plzně, SFC Opava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na příští domácí zápas Viktorie už mohou fanoušci využít 50 procent kapacity stadionu  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.