Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Do evropských pohárů i tentokrát naskočí viktoriáni s logem Nadace pro transplantaci kostní dřeně na dresech

Dresy s logem Nadace pro transplantaci kostní dřeně (NTKD) obléknou i tentokrát hráči FC Viktoria Plzeň již zítra v duelu 2. předkola Ligy mistrů, který sehrají v Nizozemsku s Alkmaarem. Spojení viktoriánů s Nadací v pohárové Evropě trvá už třetí sezonu v řadě.  

Účast ve skupině Ligy mistrů a vyřazovací části Evropské ligy s logem Nadace na dresech, aukce naprosto unikátní sbírky dresů od klubů jako Real Madrid, Juventus a PSG na podporu Nadace pro transplantace kostní dřeně, ligové zápasy pro Nadaci nebo speciální tramvaj. To všechno už zažilo partnerství FC Viktoria Plzeň a NTKD. Teď tato spolupráce napíše další příběh.

Viktoriáni po celou dobu v Evropě budou znovu v sezoně 2020/21 oblékat logo Nadace pro transplantace kostní dřeně na zadní části dresu. Poprvé tomu bude na nové sadě od společnosti Macron ve středu v 16:30, kdy svěřenci trenéra Adriana Guľy sehrají zápas s AZ Alkmaar.

„Spojení s Nadací pro transplantace kostní dřeně je pro nás velmi důležité a jsme rádi, že můžeme myšlenku Nadace podpořit i v této sezoně. Doufáme, že se nám to podaří v co nejvíce zápasech,“ přeje si generální manažer Viktorie Plzeň Adolf Šádek.

„Ze strany Viktorie jde o dlouhodobou podporu Nadace, která je z našeho pohledu nesmírně cenná a moc si jí vážíme. A to i proto, že myšlenku darování v tomto případě pomáhají nést mladí sportovci, tedy přesně ti, kteří jsou z našeho pohledu ideálními dárci. Děkujeme za to, co klub pro propagaci Nadace dělá,“ říká předseda správní rady NTKD a primář hematologicko-onkologického oddělení FN Plzeň Pavel Jindra.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, evropské poháry, Nadace pro transplantaci kostní dřeně, kostní dřeň, transplantace, Liga mistrů UEFA, Evropa, Nizozemsko, Alkmaar, nadace, Real Madrid, Juventus FC

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do evropských pohárů i tentokrát naskočí viktoriáni s logem Nadace pro transplantaci kostní dřeně na dresech  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.