Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

FC Viktoria Plzeň vstupuje do nové sezony s jasným cílem, chce zpět získat titul

První soutěžní duel ročníku 2020/21 čeká hráče FC Viktoria Plzeň již tento pátek. Těsně před startem ligy se uskutečnila tradiční tisková konference, i když vzhledem k současné situaci pouze online. Kapitán týmu Jakub Brabec, stejně jako generální manažer klubu Adolf Šádek i trenér Adrian Guľa vyjádřili spokojenost s tím, že liga vůbec začne. Do nového ročníku vstupují s nejvyšším cílem, získat zpět titul.  

„Na úvod se všichni těšíme. Spousta věcí byla v poslední době netradičních, ale pevně věřím, že jsme se dobře připravili i přes improvizované podmínky," říká Adolf Šádek. „Jsme rádi, že můžeme vůbec hrát a rozjet novou sezonu. Důležité je, že na to kluby přistoupily a můžeme být na hřišti,“ přitakává Jakub Brabec.

Ještě před začátkem letní přípravy představil klub nového technického sponzora, kterým se stal Macron. „S vybavením jsme maximálně spokojeni. Je vidět, že to je světová a kvalitní značka, která je hlavně používaná v Itálii,“ chválí plzeňský stoper.

Již v pátek startuje ročník 2020/21, do něhož Viktoria jako již tradičně vstupuje s nejvyššími cíli. „Chceme atakovat přední pozice a vzít si titul zpátky do Plzně. V evropských pohárech máme za sebou roční absenci v základní skupině, zde je tedy cíl také jasně daný,“ objasňuje generální manažer Adolf Šádek.

Na splnění zadaných cílů makají trenéři společně s hráči na sto procent. „Každý den se snažíme dělat maximum, aby hráči měli šanci se zlepšovat. Všichni trenéři chtějí, aby mužstvo hrálo rychleji nejen běžecky, ale i v myšlení, směrem do koncovky, produktivity atd. Věřím, že budeme silnější do ofenzivy a stabilní v defenzivě,“ prozrazuje Adrian Guľa.

„Jsem si jistý tím, že do toho dáme všechno a budeme bojovat o nejvyšší příčky. Jak posilují soupeři moc nesleduji, spíše se soustředím na nás a věřím, že do sezony vstoupíme úspěšně,“ doplňuje trenéra nově stálý kapitán FCVP Jakub Brabec.

A má už pětačtyřicetiletý lodivod Viktorky jasno o sestavě do úvodního kola proti Opavě? „Potřebujeme každého hráče. Typologii budeme volit podle zdravotního stavu a podle toho, jak hraje soupeř, což jsme samozřejmě už zkoumali. Snažíme se vkládat důvěru všem hráčům z kádru, aby byli připravení,“ uzavírá Adrian Guľa.

Ohodnoť článek

Foto Erik Krajdl

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, letní příprava, nová sezona, zahájení sezony, trenér, Jakub Brabec, Adrián Guľa, FK Viktoria Žižkov, Emmanuel Macron, SFC Opava, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FC Viktoria Plzeň vstupuje do nové sezony s jasným cílem, chce zpět získat titul  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.