Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Po vstupenkách na utkání s Jabloncem se zaprášilo, fanoušky čeká řada opatření

Rychlostí blesku vybrali fanoušci ještě v pátek všech 2500 vstupenek, které mohl nabídnout FC Viktoria Plzeň před nedělním utkáním s Jabloncem. Na stadion může přijít poprvé po koronavirové pandemii omezený počet diváků. Šanci získat vstupenky na toto utkání měli tentokrát jen držitelé permanentních vstupenek EXTRA.  

Na duel se stále ještě vztahuje řada mimořádných opatření. „Vzhledem k aktuálním bezpečnostním opatřením nebudou otevřeny klasické turnikety. Vchody do jednotlivých sektorů jsou znázorněny na mapce a také na vstupence. Každý sektor má svůj vlastní vchod, sociální zázemí i stánek s občerstvením,“ uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.

V souvislosti s bezpečnostními opatřeními se obrátilo vedení klubu na své fanoušky. „Viktoriáni, vzhledem k mimořádným opatřením ministerstva zdravotnictví vás žádáme o dodržení následujících pravidel. Důsledně dodržujte hygienu na toaletách, zdržujte se prosím, jen ve svém určeném sektoru, obsazujte pouze každou druhou sedačku a vždy nechte volnou řadu. Seďte tedy, prosím, na místě, které budete mít vyznačené na vstupence. Dodržujte odstupy v celém areálu stadionu s výjimkou členů domácnosti. Pokud nejde dodržet rozestup, je třeba nosit roušku. Nepoužívejte pyrotechniku ani jiné zakázané prostředky.“

Dobrou zprávou je, že pro fanoušky bude v den utkání otevřený Viktoria shop. Jednotlivé stánky zůstanou zavřené, ale hlavní kamenná prodejna se otevře v 15.00 a zavře v čas začátku zápasu v 19.00 hodin. „I ve fanshopu vás žádáme o dodržování veškerých bezpečnostních opatření, u vstupu pro vás samozřejmě bude připravena dezinfekce. V obchodu je nutné nosit roušku,“ zdůraznil mluvčí klubu.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, utkání, Jablonec, vstupenky, tribuna, vstupenka, bezpečnostní opatření

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po vstupenkách na utkání s Jabloncem se zaprášilo, fanoušky čeká řada opatření  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.