Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Fanoušci Viktorky bleskově naplnili celou kapacitu autokina, uvidí živě zápas se Spartou

Obrovský zájem vyvolala u majitelů permanentek FC Viktoria Plzeň možnost zaregistrovat se na středeční zápas se Spartou a ten pak sledovat na velkém plátně v autokině v DEPO2015. Nevšední zážitek si fanoušci rozhodně nechtěli nechat ujít.  

„Kapacita autokina, která je 150 automobilů je v tuto chvíli naplněná, registrovali jsme opravdu enormní zájem fanoušků,“ potvrdil mluvčí klubu Václav Hanzlík. Už teď je tedy jasné, že plzeňské autokino bude ve středu doslova praskat ve švech a zažije rekordní návštěvnost.

Klub pro své fanoušky, kteří využili příležitosti, přichystal ještě malé překvapení. Zážitek ze sledování zápasu v autokině vylepší drobným občerstvením zdarma, navíc do každého auta je připravený i malý viktoriánský dárek.

A zoufat si rozhodně nemusí ani fanoušci, kteří nezískali vstupenku do autokina. Mohou si zajít sledovat utkání na speciální zahrádku, kterou provozuje restaurace Na Spilce v areálu Plzeňského Prazdroje. Kapacita zahrádky je omezena počtem 300 osob. Nutné je dodržovat všechna hygienická nařízení, která jsou aktuálně pro provozování zahradních restauračních zařízení platná.

„Po konzultaci s provozovatelem zahrádky bychom rádi poprosili fanoušky, kteří do pivovaru vyrazí, aby byli ohleduplní a dodržovali všechna pravidla a poslechli vždy pokynů provozovatele,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík s tím, že je nutné dodržovat rozestupy a například využít i desinfekce pro umytí rukou. Zápas se hraje 27. května od osmi večer.

Ohodnoť článek

Foto DEPO2015

Štítky FC Viktoria Plzeň, Plzeňský Prazdroj, a. s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci Viktorky bleskově naplnili celou kapacitu autokina, uvidí živě zápas se Spartou  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.