Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Viktorka už posiluje na příští sezónu. Z Legie Varšava přijde Adam Hloušek

Fotbalisté Plzně získali první posilu pro novou sezonu. Do týmu obhájců titulu přijde obránce Adam Hloušek, kterému v létě skončí smlouva v Legii Varšava. Osminásobný reprezentant s Viktorií podle klubového webu podepsal tříletou smlouvu.

Třicetiletý Hloušek se do české ligy vrátí po více než osmi letech, během kterých nejprve působil v německých klubech Kaiserslauternu, Norimberku a Stuttgartu. Od ledna 2016 krajní obránce oblékal dres Legie. V tuzemské nejvyšší soutěži Hloušek hrával za Jablonec a Slavii.

„Jsme rádi, že přivítáme v našich řadách hráče, který může být posilou jak z pohledu výkonnosti, tak i zkušeností. Adam je navíc využitelný na více postech, takže i jeho variabilita bude jistě výhodou," uvedl generální manažer plzeňského klubu Adolf Šádek.

Autoři | Foto Viktoria Pzeň

Štítky Sport, fotbal, Plzeň, Hloušek, Viktoria Plzeň, FC Viktoria Plzeň, Adam Hloušek, Legia Warszawa, VfB Stuttgart, SK Slavia Praha, FK Baumit Jablonec, Norimberk, Kaiserslautern

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktorka už posiluje na příští sezónu. Z Legie Varšava přijde Adam Hloušek  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.