Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kraj spouští registrace na Půlmaraton Plzeňského kraje

PR článek

V pátek 1. prosince byla spuštěna registrace do 9. ročníku Půlmaratonu Plzeňského kraje. Jedna z největších sportovních událostí regionu odstartuje 27. dubna 2024 z areálu plzeňského Škodalandu.

Půlmaraton se běží na certifikované trati s náročným stoupáním hned v úvodu. Vede na zcela uzavřené komunikaci přes Litice, Šlovice, Dobřany a Lhotu zpět k vodní nádrži České údolí. „Milovníci běhu si ale mohou vybrat i z dalších tratí. Připravili jsme Krajskou desítku, pětku i týmové běhy. Pro děti budou připraveny dětské závody. Vybrat si u nás může opravdu každá výkonnostní skupina,“ zve k tradiční sportovní události hejtman Plzeňského kraje Rudolf Špoták.

Registrovat se můžete na webových stránkách závodu ZDE od 1. prosince 2023. Opět platí pravidlo, že v první fázi - do 31. 12. 2023 - je startovné finančně nejvýhodnější, a to od 400 Kč. V rámci registračního formuláře je možné si zakoupit funkční triko a čelenku Alisy. Tato trika zaručí maximální komfort a spokojenost. Produkty splňují profesionální sportovní požadavky a navíc jsou vyrobené v České republice.

Dětské běhy zůstávají ZDARMA. Připraveny jsou tratě od 100 do 800 metrů. Pořadatelé navíc zvýšili kapacitu ve všech kategoriích z 50 na 60 dětí. Každý dětský účastník navíc obdrží v cíli malou pozornost. Nejlepší z kluků a holek v každé kategorii se mohou těšit na krásné ceny od Plzeňského kraje a partnerů závodu.

Půlmaraton Plzeňského kraje také láká na bohatý doprovodný program. Všichni příznivci běhu si v areálu Škodaland v Plzni mohou užít skvělou zábavu, ale i bohaté občerstvení. Připraveny budou atrakce pro děti, představení složek IZS i hudební program. V Dobřanech opět vyroste FAN zóna.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Půlmaraton Plzeňského kraje, spuštění registrací, půlmaraton, registrace k závodu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kraj spouští registrace na Půlmaraton Plzeňského kraje  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.