Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

U pomníku Díky, Ameriko! se válela namol opilá cizinka, nadýchala skoro pět promile

Nepěkný pohled se naskytnul lidem, kteří po šesté hodině večerní procházeli po Americké třídě v centru Plzně. Poblíž pomníku se povalovala žena, která nebyla schopná chodit a jen nesrozumitelně drmolila. Kolem zrovna procházela i hlídka městské policie, která se rozhodla dotyčnou ženu zkontrolovat.

Na Americké třídě bývá v podvečerních a nočních hodinách poměrně živo. Pravidelně vyjíždějí policisté do této lokality k lidem, kteří to přehnali s alkoholem. Jedním z takových případů byla i mladá žena, která ležela poblíž pomníku Díky, Ameriko! Na její bezvládné tělo narazila hlídka městských strážníků, která tamtudy zrovna procházela. Podle serveru Krimi Plzeň pocházela dotyčná z Polska.

„Žena nesrozumitelně sdělila svoji totožnost a bez pomoci se nedokázala postavit na nohy. Šestadvacetiletá cizinka byla vyzvána k orientační dechové zkoušce. Hodnota se zastavila na neuvěřitelném čísle 4,92 promile alkoholu v dechu. Strážníci ženě nejprve podali vodu, aby se napila a při opakované dechové zkoušce nadýchala 3,97 promile,“ popsala mluvčí strážníků Veronika Kuchynková s tím, že žena nakonec skončila na záchytce.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky opilá žena, pomník Díky, Ameriko, Americká třída, městská policie, záchytka, pomník, Amerika, Plzeň, Polsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U pomníku Díky, Ameriko! se válela namol opilá cizinka, nadýchala skoro pět promile  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.