Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Motorkář srazil nezletilého chlapce a způsobil mu těžké zranění. Od nehody ujel, aniž by mu poskytl pomoc

Neznámý motorkář srazil nezletilého chlapce, který mu náhle vběhl do jízdní dráhy a způsobil mu těžké zranění. Řidič motocyklu ale po nehodě nezastavil a pokračoval dál v jízdě, aniž by chlapci poskytl pomoc. Událost se stala v neděli odpoledne na komunikaci II/180 mezi obcemi Město Touškov a Kozolupy na Plzeňsku.

„Záchranáři na místě ošetřili chlapce mladšího 15 let, utrpěl středně těžká zranění, při vědomí ho pak transportovali na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice na Lochotíně,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Dnešního dne v 16:28 hodin neznámý řidič nezjištěného motocyklu, který jel ve směru na Kozolupy, zřejmě nezvládl zareagovat na vzniklou situaci v provozu, když mu z levé strany vběhl do jízdní dráhy nezletilý chlapec a následně došlo ke střetu hocha s motocyklem. Neznámý řidič na místě dopravní nehody nezastavil a pokračoval v jízdě směrem na obec Kozolupy,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Eva Červenková.

„Z prvotního šetření policistů na místě vyplývá, že by se mělo jednat o silniční motocykl bílé barvy, který na sobě měl dva výrazné zelené pruhy a po dopravní nehodě na motocyklu chybí jedno zpětné zrcátko. Řidič motocyklu byl oblečen do černého oblečení a na hlavě měl černou helmu. Žádáme případné svědky dopravní nehody, kteří by mohli pomoci s objasněním případu, aby se ozvali na linku 158,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky srazil chlapce, motorkář srazil chlapce, těžké zranění, motorkář ujel od nehody, havárie, úraz, motocykl, Kozolupy, Plzeňský kraj, Město Touškov, Fakultní nemocnice Plzeň, Lochotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář srazil nezletilého chlapce a způsobil mu těžké zranění. Od nehody ujel, aniž by mu poskytl pomoc  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.