Počasí dnes23 °C, zítra17 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Osobní vlak srazil a usmrtil neznámou osobu v kolejišti. Při nehodě motorkářů později nedaleko zemřela jedna žena

, aktualizováno 3. září 2022, 6:32

Černý pátek zaznamenaly složky IZS u Plzně, kde se jen nedaleko od sebe staly dvě tragické nehody. Nejprve ve Starém Plzenci osobní vlak v pátek odpoledne srazil a usmrtil zatím neznámou osobu. Ta měla vstoupit do kolejiště přímo před jedoucí vlak, strojvedoucí už neměl šanci nárazu zabránit. Večer zase zasahovali záchranáři u tragické nehody motorkářů na sjezdu u Olympie v Plzni. Jedna žena tam na místě zemřela.

„Ve vlaku cestovalo odhadem 150 lidi, kteří po zastavení soupravy došli na stanici vzdálenou asi 300 metrů od místa neštěstí. Provoz na trati byl zastaven. Osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem. Cestují ve vlaku jsou nezraněni. Zajistili jsme místo události a následně jej předali drážním hasičům,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. 

„Záchranáři u nehody motorkářů u sjezdu k Olympii na místě ošetřili a zajistili k transportu asi čtyřicetiletého muže s těžkými zraněními, kterého pak převezli na emergency do fakultní nemocnice na Lochotín. Přibližně stejně stará žena, zřejmě jeho spolujezdkyně, utrpěla velmi vážná zranění, kterým na místě podlehla. K nehodě byl povolán koroner,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. Tragickou nehodu potvrdila i mluvčí policie Eva Červenková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSPK

Štítky nehoda na železnici, osoba sražená vlakem, střet s vlakem, havárie, Plzeň, Černý pátek, Starý Plzenec, úraz, osobní vlak

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobní vlak srazil a usmrtil neznámou osobu v kolejišti. Při nehodě motorkářů později nedaleko zemřela jedna žena  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.