Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Neslyšící žena zoufale volala z okna o pomoc, do bytu jí prosakovala voda od sousedů

Zoufalé volání ženy o pomoc se ozývalo z okna jednoho přízemního bytu v Plzni na Borech. Na místo okamžitě na základě oznámení vyjížděla hlídka městské policie, která pak zažila neobvyklý zásah.

„Viditelně rozrušená starší žena se chtěla z bytu dostat ven oknem s tím, že nemá klíče a členové domácnosti ji opustili. Jak se ukázalo, jednalo se o neslyšící ženu. Hlídce se podařilo paní zklidnit a potom, co jeden ze strážníků vstoupil za ní dovnitř, zjistil, co ji tak znepokojilo. Uvnitř nedocházelo k žádnému násilí, jak se původně oznamovatel domníval, ale ze stropu do místnosti protékala voda,“ informovala mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Po zjištění rozsahu havárie učinili strážníci nutná opatření k záchraně majetku. Jeden z členů hlídky uzavřel hlavní přívod vody a vypnul hlavní spínač elektrického proudu do jednotlivých pater. „Voda totiž protekla do elektrických svítidel. Prostřednictvím operačního oddělení byl následně zkontaktován majitel domu, který telefonicky informoval uživatele bytů a zároveň i rodinu neslyšící ženy,“ dodala mluvčí Pužmanová.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky neslyšící žena, volání o pomoc, městská policie, prasklá voda, okno, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neslyšící žena zoufale volala z okna o pomoc, do bytu jí prosakovala voda od sousedů  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.