Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Zloděj kradl kolo na chodbě domu přímo pod bezpečnostní kamerou, teď po něm pátrá policie

Bezpečnostní kamera natočila neznámého pachatele přímo v okamžiku, kdy z chodby jednoho bytového domu v Plzni na Slovanech krade kolo. Kriminalisté teď pátrají po muži z tohoto záznamu i po odcizeném jízdním kole. Nepozná ho někdo?

„Pachatel kolo odcizil v bytovém domu v Úslavské ulici krátce před půlnocí. Měl nezjištěným způsobem vejít do domu, kde na chodbě stálo odložené tři měsíce staré jízdní kolo značky STEVENS 2021 TANIWHA 29 v celkové hodnotě za přibližně za 20 tisíc korun i s příslušenstvím, které následně z chodby domu odcizil,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Zloděj kola je muž štíhlé a středně vysoké postavy, zdánlivého stáří 25-35 let, má krátké tmavší vlasy a krátce střižený plnovous. Na sobě měl kraťasy tmavé barvy, mikinu tmavé barvy se zipem a se světlou nášivkou na hrudi, na hlavě měl nasazenou kšiltovku světlé barvy a byl obutý do sandálů tmavé barvy.

„Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiloženém kamerovém záznamu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158. Stejně tomu je i u odcizeného jízdního kola, které by mohlo být svědky spatřeno,“ dodala policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež kola, zloděj kola, ukradené kolo, zloděje natočila kamera, chodba, dům, jízdní kolo, Plzeň, Plzeň 2-Slovany, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj kradl kolo na chodbě domu přímo pod bezpečnostní kamerou, teď po něm pátrá policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.