Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie už našla pohřešovanou šestnáctiletou dívku s růží vytetovanou na hřbetu ruky

, aktualizováno 25. června 2022, 11:02

Policie už ukončila pátrání po šestnáctileté dívce, která minulý týden utekla z plzeňské nemocnice U Svatého Jiří, kam byla umístěna z důvodu rozhodování o svěření do péče třetí osoby. Dívka se slovenskou státní příslušností už není v policejní databázi pohřešovaných osob. Policie k případu neposkytla žádné další podrobnosti.

Původní znění článku: „Pohřešovaná dívka je obézní postavy vysoké cca 170-175 cm, má hnědé oči a středně dlouhé rovné vlasy hnědočerné barvy. Je zdánlivého stáří 16-22 let. Na hřbetu jedné ruky má vytetovanou růži. Na sobě měla krátké bílé šaty s krátkým rukávem, a bílé boty značky Adidas s obrázkem světle modré džíny, černé tričko, bílá bunda do pasu, bílé boty s obrázkem Lízy Simpsonové. Nosí kabelku přes rameno růžové barvy,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Dívka byla naposledy viděna dne 14. června 2022 kolem poledne v nemocnici U Svatého Jiří v Plzni, kam byla umístěna z důvodu rozhodování o svěření do péče třetí osoby. „Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaná dívka, šestnáctiletá dívka, policejní pátrání, utekla z nemocnice, policie, Adidas, Líza Simpsonová, Policie České republiky, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie už našla pohřešovanou šestnáctiletou dívku s růží vytetovanou na hřbetu ruky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.