Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Opilý muž házel u sjezdu z dálnice D5 po projíždějících vozech kamení

Naprosto nepochopitelně si počínal muž z Plzně, který pod mostem u sjezdu z dálnice házel po autech kameny. Nejméně čtyři auta strefil a další řidiče ohrozil. Policisté hledají svědky a případně i další poškozené.

Velmi nebezpečnou zábavu si k pobavení vybral sedmapadesátiletý muž, který se včera mezi půl pátou a půl šestou hodinou večer pohyboval pod mostem u silnice I/20 ve směru jízdy od Losiné na Starý Plzenec. V té době popadl několik kamenů různé velikosti a mrštil jimi po projíždějících autech.

„Muž trefil minimálně čtyři vozidla, která poškodil a další řidiče ohrozil. Naštěstí nedošlo ke zranění osob. Pachatele následně zadržela policejní hlídka, kterou kontaktoval jeden z poškozených. Starší muž se na místě podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,55 promile,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté případ vyšetřují jako trestný čin výtržnictví, poškození cizí věci a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. V souvislosti s vyšetřováním žádají o spolupráci i případné svědky a další poškozené. Obracet se mohou na linku 158 nebo na nejbližší oddělení Police ČR.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky házel kamení po autech, D5, vandalismus, sjezd z dálnice, Plzeň, Starý Plzenec, Losiná, Česko, dálnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž házel u sjezdu z dálnice D5 po projíždějících vozech kamení  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.