Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Policie vypátrala v sobotu v noci čtrnáctiletou dívku z Plzně, která v pátek utekla z domova

, aktualizováno 29. května 2022, 7:02

Policisté už odvolali celostátní pátrání po nezletilé čtrnáctileté školačce z Plzně, jejíž zmizení nahlásila v pátek její rodina. V minulosti už měla dívka problémy s útěky z domova. Policisté obvodního oddělení Slovany v sobotu v noci vypátrali pohřešovanou dívku a v její přítomnosti i mladistvého chlapce, který byl také veden v databází pátrání. Dívka byla předána rodičům a chlapec do zařízení, které předtím opustil.

Původní znění zprávy: 

„Nezletilá byla již v minulosti vedena v policejním pátrání jako pohřešovaná. V případě, že jste dívku viděli, nebo víte, kde by se mohla nacházet, kontaktujte linku 158 nebo nejbližší služebnu Policie ČR,“ uvedla bez dalších podrobností k případu mluvčí policie Hana Kroftová.

Je velmi pravděpodobné, že se pohřešovaná dívka nachází ve společnosti svého šestnáctiletého kamaráda. Nejedná se zdaleka o její první útěk z domova. Dívka je vysoká 165 až 168 cm, zdánlivé stáří 16 až 17 let. Netrpí žádnou nakažlivou nemocí. Nejsou k dispozici žádné informace ohledně oblečení, které měla mít na sobě v době odchodu z domova. Stejně tak policie neuvedla žádné místo, kde byla naposledy viděna.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaná dívka, čtrnáctiletá dívka, policejní pátrání, nevrátila se domů, domov, Plzeň, policie, Plzeň 2-Slovany, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vypátrala v sobotu v noci čtrnáctiletou dívku z Plzně, která v pátek utekla z domova  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.