Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Náhodné setkání dvou mužů skončilo hádkou a výhružkami s pistolí v ruce

Když se u čerpací stanice v Boru na Tachovsku potkali dva muži, nikdo jistě nečekal, že se jeden z nich dopustí přečinu nebezpečného vyhrožování. Všemu předcházela slovní rozepře kvůli sporům v minulosti. Během hádky pak jeden z aktérů, který zrovna seděl v autě, vytáhl z kaslíku zbraň.

K incidentu došlo u čerpací stanice v Boru. Na místě se potkali dva muži ve věku čtyřiadvacet a šestatřicet let. Hádka na sebe nenechala dlouho čekat. „V průběhu jejich slovní rozepře měl mladší z mužů, který seděl ve vozidle, z úložného prostoru před spolujezdcem vytáhnout blíže neidentifikovatelnou zbraň, kterou měl následně namířit proti druhému muži a vyhrožovat mu fyzickou likvidací,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Posléze útočník z místa odjel. Druhý a velmi šokovaný muž netušil, jakou zbraní na něj jeho sok mířil a celou věc oznámil policistům. „Ti agresora následně ustanovili a zbraň, kterou oznamovatele ohrožoval, u něj zajistili. Zjistili, že se jednalo o takzvanou plynovku. Ve věci jsou zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, hádka, vyhrožování, plynovka, Bor, zbraň, okres Tachov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náhodné setkání dvou mužů skončilo hádkou a výhružkami s pistolí v ruce  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.