Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Opilý muž se pohádal se sousedem, demoloval zařízení bytu, naboural auto a utekl od nehody

Příliš hlučně si na chodbě domu počínal dvaatřicetiletý Plzeňan, kvůli čemuž ho napomenul muž z vedlejšího bytu. To však dotyčného rozčílilo doběla a vrhl se k sousedovo dveřím, které poničil. Neuklidnil se ani po příchodu domů, kde začal demolovat nábytek patřící jeho nevlastnímu otci. Vše vyvrcholilo v okamžiku, kdy rozčílený a pod vlivem alkoholu usedl za volant.

Na první pohled zamotaný případ řeší plzeňští policisté. Vše začalo sporem mezi dvěma sousedy, kdy jeden z nich bezdůvodně pokřikoval na chodbě domu. „Dvaatřicetiletý muž se choval agresivně a jeho chování v domě vyvrcholilo poničením vchodových dveří do bytu jeho souseda. Tím to ovšem neskončilo. Muž se po chvíli vrátil k sobě do bytu a tam poškodil některé jeho vybavení,“ popisuje případ policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Zařízení domácnosti však nepatřilo jemu, ale jeho nevlastnímu otci. Toto řádění muže zjevně neuklidnilo, a tak se rozhodl projet v autě a vyjel směrem do Žižkovo ulice. Daleko ovšem nedojel. „Na křižovatce s ulicí Mírová nezvládl vlivem nepřiměřené rychlosti řízení, vyjel mimo komunikaci, přejel vyvýšený obrubník, narazil do odpadkového koše a následně do pilíře rozvaděče. Vozidlo se zastavilo až o zděné oplocení domu. Z místa dopravní nehody poté utekl,“ doplňuje mluvčí.

Policistům díky svědkům nedělalo problém muže vypátrat. Když jej nalezli, tak vše zprvu zapíral. Nakonec se ale přiznal. „Navíc byl pod vlivem alkoholu. Nadýchal 1,4 promile alkoholu. Policisté se případem nadále zabývají,“ dodává mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky řízení v opilosti, sousedský spor, Plzeň, krimi, hádka, agresivní muž, dům, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž se pohádal se sousedem, demoloval zařízení bytu, naboural auto a utekl od nehody  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.