Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Teprve čtrnáctileté děti popíjely v hudebním klubu. Na stejném místě se o chvíli později poprali dva muži

Doslova proudem tekl alkohol v jednom z hudebních klubů v centru Plzně. Strážníci městské policie na místo původně jeli kvůli tomu, že si lidé stěžovali na hlasitou hudbu. Po příjezdu na místo je ale zaujala skupinka velmi mladých a opilých hostů. Do stejné ulice přijeli o pár minut později i záchranáři, a to kvůli potyčce mezi dvěma muži.

„Hlídky původně na místo vyrazily kvůli hlasité hudbě, v klubu však strážníky upoutalo chování skupinky mladých hostů, kteří popíjeli alkohol. Strážníci zjistili, že jde o chlapce a děvčata ve věku od 14 do 16 let,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová. U každého z mladých opilců provedli dechovou zkouškou. Nejvyšší naměřená hladina alkoholu v dechu činila 1,21 promile, o něco méně nadýchal nejmladší čtrnáctiletý chlapec, a to 1,15 promile.

„Podnapilou mládež si přišli vyzvednout zákonní zástupci. Rušením nočního klidu se bude zabývat správní orgán ÚMO Plzeň 3 a případy zakázané konzumace alkoholu nezletilých osob budou oznámeny orgánu sociálně právní ochrany dětí,“ pokračuje mluvčí. Na stejné místo dorazili o několik desítek minut později také záchranáři. Ti se museli postarat o jednatřicetiletého muže, který se popral se svým sokem a utrpěl zranění v obličeji.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky alkohol u dětí, policie, městská policie, mladiství, alkohol, Plzeň, hudební klub

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Mašek

a jakým jazykem hovořili ti dva muži co se poprali

Úterý, 15. března 2022, 08:02Odpovědět

Teprve čtrnáctileté děti popíjely v hudebním klubu. Na stejném místě se o chvíli později poprali dva muži  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.