Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž bránil sebe i svoji rodinu před útočícími psy, jednoho zabil a druhého vážně zranil kapesním nožem

Krvavý incident, který skončil usmrcením jednoho agresivního psa a vážným zraněním druhého psa, vyšetřují policisté v jedné obci na Rokycansku. Dva psi tam utekli z oploceného pozemku jejich majitele a zaútočili na rodinu, která tam byla na procházce se svým psem. Majitel napadeného psa se ovšem bránil pomocí kapesního nože.

„Policisté přijali oznámení týkající se napadení psa dvěma psy. Oznamovatel uvedl, že byl na procházce se svou rodinou a psem, přičemž na jeho psal měli zaútočili dva jiní psi. Z dosavadního vyšetřování zatím vyplývá, že jelikož měl mít oznamovatel obavy o svou bezpečnost, ale i bezpečnost svých blízkých a také o svého psa, snažil se nejprve psy odehnat. Jeho snaha však nebyla úspěšná. Proto došlo k útoku na tato zvířata, po kterém byl jeden z psů usmrcen,“ informoval policejní mluvčí Josef Vítek.

Podle informací serveru krimi-plzen se dva psi podhrabali pod plotem zahrady domu svého majitele a napadli na vodítku vedeného Retrievra. Když se jeho majiteli útok agresivních psů nepodařilo odvrátit, sáhl po svém kapesním noži a oběma útočícím psům zasadil několik bodných ran. Jeden z útočících psů zraněním podlehl na místě. Druhým psem byl americký stafordšírský teriér, který utrpěl dvě bodné rány a byl převezen k ošetření na veterinární kliniku v Rokycanech, kde se podrobil operaci.

Psy na zahradách zabíjí neznámý pachatel otrávenými návnadami, poslední jeho obětí byla border kolie

Neznámý pachatel tráví psy v Poběžovicích na Domažlicku. Jeho poslední obětí se stala fenka border kolie, kterou se už veterinářům nepodařilo zachránit. Případy úmrtí psů teď vyšetřuje policie. Vedení města varuje před hrozícím nebezpečím všechny...

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky útok psa, muž usmrtil psa, napadení, obrana, pes, rodina, okres Rokycany, Josef Vítek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž bránil sebe i svoji rodinu před útočícími psy, jednoho zabil a druhého vážně zranil kapesním nožem  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.