Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zbili a okradli seniora v jeho domě, dvojice zlodějů si místo předem vytipovala

Opravdu nemilou návštěvu měl jednasedmdesátiletý muž z Rokycanska, kterému bez ohlášení vtrhla do domu dvojice zlodějů. Muž zasypal seniora údery do horní části těla, přitom z něj páčil informace, kde má uložené peníze. Místo si lupiči nevybrali náhodou, mužovo parťačka navštívila důchodce o dva dny dříve a vylákala z něj doplatek za donášku obědů. Jednalo se samozřejmě o podvod.

Celý incident se odehrál v jedné menší obci na Rokycansku. Policisté už obvinili sedmadvacetiletou ženu a jejího o šestnáct let staršího kumpána z porušování domovní svobody a loupeže. „Policisté šetřením zjistili, že dvojice se dostala do domu neuzamčenými dveřmi. Muž nejprve napadl jednasedmdesátiletého majitele objektu blíže neurčeným předmětem ranami do horní části těla. Agresor během útoku zjišťoval, kde má muž uloženy peníze. Poškozený mu z obavy o svůj život požadované informace sdělil,“ popsala policejní mluvčí Eva Červenková.

Oba obvinění si z domu odnesli kolem pěti tisíc korun. Napadený musel posléze vyhledat lékařské ošetření. Kriminalisté dále zjistili, že si dvojice dům předem vytipovala. „Obviněná žena byla u poškozeného doma dva dny před loupeží s jiným mužem pod záminkou doplatku za donášku obědů. V tomto případě z poškozeného vylákala finanční hotovost 500 korun. Kriminalisté se i nadále zabývají šetřením všech okolností případu,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, krádež, napadení, senior, Rokycany, policie, dům, okres Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Zbili a okradli seniora v jeho domě, dvojice zlodějů si místo předem vytipovala  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.