Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zákazník si všiml zlodějů v prodejně s chovatelskými potřebami, schytal od nich několik ran pěstí

Skupina několika lupičů si vyhlédla prodejnu s chovatelskými potřebami v Plzni na Slovanech. Zatímco zlodějka upoutala pozornost prodavačky, její kumpáni vyrazili mezi regály na lov. Jenže si jich všiml jeden z nakupujících, který je upozornil, aby zboží vrátili. Nenechavce to však k nápravě nedonutilo a na muže zaútočili.

Dosud neznámá čtveřice zlodějů vyrazila 23. listopadu krást do prodejny v Papírnické ulici.  Do obchodu vešli krátce před šestou hodinou večer. Žena zabavila prodavačku v zadní části prodejny. Mezitím do prodejny vstoupili tři muži a odcizili různé druhy zboží. Jednalo se například o izolační nádrže, mlhovač nebo LED osvětlení pro zvířata,“ popsala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Počínání lupičů si všiml jeden ze zákazníků, který jim řekl, aby zboží okamžitě vrátili zpátky do regálu. Jednoho z mužů to ale rozčílilo natolik, že muže napadl a udeřil ho několikrát pěstí do obličeje. „Ten upadl na stojan s vodítky, kdy stojan spadl na zem a poškodil se. Skupina zlodějů následně z prodejny odešla. Dosud neznámí pachatelé způsobili poškozené společnosti škodu ve výši dva tisíce korun,“ doplnila mluvčí.

Po zlodějích nadále policisté pátrají. Zároveň zveřejnili fotografie z kamerového záznamu, kde je čtyřlístek zlodějů zachycený. Pokud muže a ženu na snímcích poznáváte, obraťte se na linku 158 nebo nejbližší obvodní oddělení Policie ČR.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, krádež, přepadení, zloděj, lupič, chovatelské potřeby, policie, Plzeň, Slovany, Plzeň 2-Slovany, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zákazník si všiml zlodějů v prodejně s chovatelskými potřebami, schytal od nich několik ran pěstí  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.