Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Taxikář vykázal z vozu pasažéry kvůli hlasité hudbě z přenosného reproduktoru, následovala potyčka

Kuriózní potyčku mezi řidičem taxislužby a čtveřicí pasažérů vyšetřuje plzeňská policie. Spouštěčem celého incidentu byla hlasitá hudba, kterou si pouštěl z přenosného reproduktoru i přes protesty řidiče jeden z jeho zákazníků uvnitř vozidla.  

Taxikář nabral do svého vozidla čtyři muže na Americké třídě. „Cesta by byla zřejmě poklidná, kdyby jeden z pasažéru při jízdě nespustil hlasitou hudbu z bezdrátového reproduktoru. To se nelíbilo řidiči, který po cestujícím požadoval vypnutí zmíněné hudby. Vhledem k tomu, že iniciátor se k věci neměl, došlo mezi všemi uvnitř vozu k hádce. Řidič následně požadoval, aby si všichni pasažéři z vozidla vystoupili, což následně učinili,“ popsala první část konfliktu mluvčí policie Veronika Hokrová.

Po vystoupení z dopravního prostředku měl však jeden ze zákazníků ve slovním sporu pokračovat. Hádka se vyhrotila v okamžiku, kdy muž v návalu zuřivosti mrštil zmíněným reproduktorem do okna u bočních dveří automobilu taxislužby. Okno tak poškodil. Potom všichni čtyři utekli do Resslovy ulice, kde se schovali do vchodu jednoho domu.  

Auto se divoce kývalo ze strany na stranu, uvnitř se poprala jeho posádka kvůli chodcům na přechodu

Naprosto kuriózní zásah zažila hlídka městské policie v Plzni na vyhlášené Americké třídě. Uvnitř jednoho zaparkovaného automobilu se tam totiž zběsile poprala jeho posádka. Konflikt se následně přesunul i ven na chodník. A neméně kuriózní byl i...

„Přivolaní policisté čtveřici velmi rychle vypátrali. Zmíněný aktér, který konflikt dle všeho vyvolal, se k věci následně dobrovolně doznal. Policisté u dvaadvacetiletého mladíka provedli dechovou zkoušku, která vyšla pozitivně, a to 1,79 promile alkoholu. Agresor následně putoval na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Policisté se protiprávním jednáním muže dále zabývají,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky TAXI, napadený taxikář, útok na taxikáře, hlasitá hudba, napadení, hudba, reproduktor, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Taxikář vykázal z vozu pasažéry kvůli hlasité hudbě z přenosného reproduktoru, následovala potyčka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.