Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý útočník po hádce bodl svého soka do hrudníku a paže, hrozí mu až deset let ve vězení

Nejprve se dva muži na Domažlicku pohádali, poté jeden z dvojice popadl nůž a zaútočil. Svou oběť dvakrát zasáhl ostřím do hrudníku a paže. Posléze se dal na útěk, daleko se ale nedostal a nyní už je ve vazbě. Zraněný muž skončil v plzeňské fakultní nemocnici. Agresorovi nyní hrozí několikaletý trest.

„Domažličtí kriminalisté zahájili trestní stíhání třiatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví,“ říká úvodem policejní mluvčí Dagmar Brožová. Zmíněný útočník minulý pátek těsně před půlnocí úmyslně pobodal jiného muže, se kterým se předtím pohádal.

„Bodné zranění způsobilo větší ztrátu krve a vyžádalo si hospitalizaci v nemocnici v Plzni. Podezřelý z místa utekl, ale byl na základě osobní a místní znalosti vypátrán hlídkou domažlických policistů v ulici Masarykova v Domažlicích a zadržen,“ popisuje mluvčí.

Následná dechová zkouška vyšla u muže s pozitivním výsledkem 1,70 promile alkoholu v krvi. Z místa policisté převezli podezřelého rovnu do cely. „Kriminalisté na případu intenzivně pracovali. Spolu se spisovým materiálem doručili státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Soud návrh státního zástupce akceptoval, a tak je obviněný stíhán vazebně. Hrozí mu trest odnětí svobody na tři roky až deset let,“ uzavřela Brožová. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, Domažlice, pobodání, napadení, útok, vazba, alkohol, Fakultní nemocnice Plzeň, okres Domažlice, Plzeň, hrudník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý útočník po hádce bodl svého soka do hrudníku a paže, hrozí mu až deset let ve vězení  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.