Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hádka dvou opilců na ubytovně skončila střelbou, zraněný muž to schytal do rozkroku

Záchranáři i policisté vyjížděli v sobotu večer do Chotěšova, kde se v jedné z místních ubytoven střílelo. Pálit měl z volně prodejné zbraně pětapadesátiletý muž, který zranil svého soka. Oba byli pod vlivem alkoholu. Mladší muž skončil v nemocnici, starší v policejní cele.

Ke střelbě mělo dojít včera v Chotěšově na jižním Plzeňsku před půl desátou večer. Podle informací policie střelbě předcházela slovní hádka mezi pětapadesátiletým a devětadvacetiletým mužem.

„Starší z mužů poranil mladšího ve spodní části horní poloviny těla,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. Podle serveru Krimi Plzeň měl střelec pálit z takzvané flobertky, která je volně prodejná osobám od 18 let. „Postřelený muž byl transportován při vědomí a mimo ohrožení života do Stodské nemocnice,“ doplnila Mária Svobodová z krajské záchranky.

Útočníka policisté na místě zadrželi a převezli ho do policejní cely. Oba muži byli pod vlivem alkoholu a nadýchali kolem jedné promile. Případem se nadále zabývají kriminalisté.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Richard Beneš

Štítky krimi, střelba, zranění, Chotěšov, ubytovna, hádka, policie, Stod, nemonice, Stodská nemocnice, a.s., Plzeňský kraj, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hádka dvou opilců na ubytovně skončila střelbou, zraněný muž to schytal do rozkroku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.