Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté vyšetřují záhadnou smrt cyklisty, jeho tělo leželo uprostřed silnice

Záchranáři vyjížděli k těžce zraněnému muži na Stříbrsku, okamžitě po příjezdu začali s resuscitací, pomoci už mu však nedokázali. Případem se nyní zabývají kriminalisté, kteří hledají případné svědky, kteří úsekem mezi obcemi Sytno a Lhota u Stříbra projížděli. Zatím není zřejmé, jestli se šestapadesátiletý cyklista srazil s vozem či jinou osobou na kole.

Na tísňovou linku 155 přišlo oznámení o těžce zraněném muži dnes ve dvě hodiny ráno. Na místo okamžitě vyjela záchranná služba ze Stříbra. „Záchranáři u nalezeného muže zahájili neodkladnou resuscitaci, která trvala 30 minut. Přes veškerou snahu záchranářů, lékař konstatoval u šestapadesátiletého muže úmrtí,“ uvedla mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

Cyklista jel na silnici ve směru od Lhoty u Stříbra na Sytno. 

Případem se okamžitě začali zabývat tachovští kriminalisté. Totožnost muže ze Stříbrska už znají. „Kriminalisté pracují s několika vyšetřovacími verzemi, v tuto chvíli není možné vyloučit i případný střet cyklisty s jiným vozidlem,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Vyšetřovatelé se zároveň obrací na veřejnost s prosbou o spolupráci. Pokud jste daným úsekem projížděli a všimli si muže na horském kole bez cyklistické helmy, obraťte se na linku 158. Podle popisu policie byl muž oblečený v tmavé modrošedé mikině a modrých montérkových kalhotách se šedými lemy. Na kole jel ve směru od Lhoty u Stříbra na Sytno.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, cyklista, nehoda, smrt, úmrtí, policie, Tachovsko, Stříbro, pátrání, svědci, Sytno, Lhoty, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté vyšetřují záhadnou smrt cyklisty, jeho tělo leželo uprostřed silnice  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.