Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ve světlíku jednoho plzeňského domu našli večer mrtvého muže, jde o pohřešovaného medika z Portugalska

, aktualizováno 9. listopadu 2021, 8:30

Záhadnou smrt mladého muže vyšetřují od pondělního večera kriminalisté v Plzni. Jeho tělo bylo nalezeno ve světlíku jednoho domu v Puškinově ulici. Nacházelo se v několikametrové hloubce pod oknem koupelny. Policie dnes potvrdila, že se jedná o pohřešovaného devatenáctiletého portugalského studenta medicíny, po kterém bylo v pondělí vyhlášeno pátrání. Do pátrací akce se včera zapojily i desítky studentů Lékařské fakulty v Plzni.

K tělu na dně světlíku se museli spustit lezci od hasičů. Mluvčí záchranné služby Mária Svobodová potvrdila, že přivolaný lékař konstatoval smrt. Hasiči následně tělo vyzvedli ze světlíku. Případ převzali kriminalisté.

Policie nejprve nechtěla potvrdit, zda se jedná o pohřešovaného portugalského studenta. Později už informace o jeho pátrání policisté odstranili ze své databáze pohřešovaných osob. Příčinu smrti nalezeného muže určí až nařízená soudní pitva. Vyšetřování je na samotném začátku. Policie ale vyloučila, že by se na jeho smrti měla podílet ještě další osoba.

Podle informací policie z pondělí dne byl pohřešovaný portugalský student naposledy viděn v sobotu v brzkých ranních hodinách v místě svého bydliště v Plzni. To se nachází právě v Puškinově ulici, kde bylo v pondělí večer nalezeno tělo mrtvého muže. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZSPK

Štítky smrt, krimi, pátrání, student, Plzeň, medicína, Lékařská fakulta v Plzni, mrtvý muž, světlík, policie, Portugalsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve světlíku jednoho plzeňského domu našli večer mrtvého muže, jde o pohřešovaného medika z Portugalska  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.