Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policisté z Plzeňska už našli jednoho chlapce, který se nevrátil z vycházky do dětského domova

Dva chlapce ve věku 12 a 13 let hledali policisté z jižního Plzeňska. Svěřenci Dětského domova Nepomuk se v pondělí nevrátili z povolené vycházky. Od té doby o sobě nepodali žádnou zprávu a zdržují se na neznámém místě. Mladší z chlapců už od pátku není v databázi pohřešovaných osob a byl nalezen. Po druhém chlapci se stále pátrá.

„Naposledy byl dvanáctiletý Patrik Šrámek společně s rok starším Kálmánem Pohlotko viděn dne 27. září 2021 kolem 15.00 hodin v budově Dětského domova Nepomuk, kdy odešli společně na procházku. Z té se měli vrátit do 17.30 hodin téhož dne, což neučinili a ani o sobě nepodali žádnou zprávu. Jedná se o opakovaný útěk,“ uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Jmenovaní nejsou ohroženi na životě, neužívají žádné léky a jejich zdravotní stav je dobrý. U sebe nemají finanční hotovost ani mobilní telefon. „Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledaných osob, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na linku tísňového volání 158,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný chlapec, policie vyhlásila pátrání, dětský domov, útěk, Plzeňský kraj, Nepomuk, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté z Plzeňska už našli jednoho chlapce, který se nevrátil z vycházky do dětského domova  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.