Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Bezdomovec se střevními problémy pokálel kradené džíny ještě v prodejně

Práce městských strážníků občas přináší i nepříliš voňavé případy. Jedním z takových byl například třiačtyřicetiletý zloděj, který si šel obstarat nové rifle do prodejny v obchodním centru Plaza v Plzni. Jenže ho trápily střevní potíže, a tak se z nových kalhot za osm stovek dlouho neradoval.

Na linku 156 se obrátil volající s tím, že jistý muž ukradl kalhoty v jednom z obchodů v Radčické ulici v Plzni. Ostraha objektu hlídce strážníků sdělila, že muž kradené džíny schovává pod svými kalhotami. Jenže to nebylo všechno. Rifle za 799 korun stihl pokálet a zcela znehodnotit.

„Třiačtyřicetiletý lapka k tomu uvedl, že si chtěl pořídit nové kalhoty, ale trápí ho dlouhodobě střevní potíže, a protože je na ulici, své kalhoty si pokálel a nové kalhoty také,“ uvedla mluvčí plzeňských strážníků Veronika Kuchynková. Policistům muž nadále tvrdil, že za kalhoty zaplatil, ale účtenku asi někde vyhodil. Celou věcí se dále nechtěl zabývat.

„Vzhledem k tomu, že nebylo možné vyřešit přestupek na místě, byla celá událost předána k dořešení na ÚMO Plzeň 3, Komisi k projednávání přestupků,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky krimi, policie, Plzeň, bezdomovec, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezdomovec se střevními problémy pokálel kradené džíny ještě v prodejně  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.