Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Kamera zachytila muže, jak si kradený notebook strká do kalhot, teď po něm pátrá policie

Krádež notebooku vystaveného v jedné plzeňské prodejně zachytila bezpečnostní kamera. Mladý muž si vyhlédnutý kousek strčil do kalhot a při své zlodějské akci se obrátil přímo na kameru. Teď po něm pátrá policie a žádá veřejnost o pomoc při zjištění totožnosti pachatele, kterého záběry nemilosrdně usvědčují. Dobře si prohlédněte video u článku.

„Neznámý muž vešel v Plzni na Borech do obchodu s elektronikou a na ploše prodejny zamířil přímo k vystaveným notebookům. Během chvíle si jeden z nich s úhlopříčkou 14" vyhlédl, odpojil od přívodního kabelu, ukryl do kraťasů a uschoval pod mikinu. S takto uloženým lupem, za necelé dvě desítky tisíc korun, prodejnu okamžitě opustil, aniž by za zboží řádně zaplatil,“ popsala případ mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté teď pátrají nejen po pachateli, který se dopustil krádeže, ale i po odcizené elektronice. „Vyzýváme občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiloženém záznamu z kamery, aby se osobně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na bezplatnou linku 158,“ doplnila policejní mluvčí.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, krádež notebooku, bezpečnostní kamera, pátrání po pachateli, zjištění totožnosti, policie, notebook, Plzeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamera zachytila muže, jak si kradený notebook strká do kalhot, teď po něm pátrá policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.