Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Muž spadl do řeky a začal se topit, do nemocnice putoval v bezvědomí

O život bojoval čtyřiapadesátiletý muž, který dnes spadl do řeky Berounky. Nehoda se odehrála u Sedlecka na Rokycansku. Když dorazila sanitka na místo, byl už tonoucí venku z vody. První pomoc mu poskytl kamarád.

Podle serveru Krimi Plzeň vypadl muž z raftu a z vody ho vytáhl jeho přítel, který mu okamžitě poskytl první pomoc. „Před příjezdem záchranářů byl muž již venku z řeky a na místě byla prováděna laická resuscitace. Záchranářům se povedlo obnovit oběh, muž byl transportován se zajištěnými dýchacími cestami v bezvědomí na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín,“ uvedla mluvčí krajských záchranářů Mária Svobodová.

Co přesně se odehrálo zjišťují policisté. Ještě v živé paměti mají Plzeňské případ malého chlapečka, který před týdnem spadl do rozvodněné Mže. Záchranáři i policisté po rok a půl starém chlapečkovi pátrali dvacet minut. Dítě se naštěstí podařilo najít a vylovit z vody u Kalikovského mlýna.

Chlapečka (1,5), který spadl v Plzni do rozvodněné řeky, hledali záchranáři 20 minut

Dvacet minut trvalo pátrání po rok a půl starém chlapečkovi, který náhle zmizel v pátek v podvečer ze zahrady v plzeňské ulici Na Jíkalce. Velmi rychle bylo jasné, že dítě spadlo do řeky a okamžitě se spustila pátrací akce, kdy šlo o vteřiny....

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Richard Beneš

Štítky řeka, tonoucí, Berounka, krimi, policie, záchranáři, okres Rokycany, Sedlecko, Plzeň, Mže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž spadl do řeky a začal se topit, do nemocnice putoval v bezvědomí  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.