Počasí dnes15 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Zloděj ukradl pár tisícovek z tankovacího automatu, jeho zničením způsobil škodu za 600 tisíc

Obrovskou škodu v řádech statisíců korun způsobil zatím neznámý pachatel, který na čerpací stanici v Bělé nad Radbuzou na Domažlicku zdemoloval a vykradl tankovací automat. Ze zařízení odcizil pouhých 6700 korun, což je mnohonásobně menší škoda, než kterou způsobil majiteli čerpací stanice.

Pachatel přijel na čerpací stanici krátce po jedné hodině ranní. „Zloděj vytrhl tankovací automat umístěný v betonovém základu, vypáčil jej a odcizil z něj 6 700 korun. Poté nechal automat ležet na příjezdové cestě. Škoda na poškozeném tankovacím automatu byla vyčíslena na 600 tisíc korun," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová

Policie vyšetřuje případ pro podezření ze spáchání trestných činů poškození cizí věci a krádež. Kriminalisté provedli ohledání místa činu a zajistili cenné stopy. V případě dopadení a prokázání viny hrozí pachateli až dvouletý trest odnětí svobody.    

Tankovacími automaty se vybavují čerpací stanice s nonostop provozem. Chtějí tak vyhovět zákazníkům, kteří potřebují tankovat i v noci a přitom zajistit noční provoz pumpy tak, aby nebyl ztrátový. Dalším aspektem je vystavení obsluhy v nočních hodinách nebezpečí přepadení. Tankovací automaty přijímají nejen firemní karty, ale obslouží i běžné zákazníky platící hotovostí, bankovními nebo CCS kartami.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com / Kosta

Štítky tankovací automat, zloděj, čerpací stanice, policie, krádež, Domažlicko, okres Domažlice, Bělá nad Radbuzou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj ukradl pár tisícovek z tankovacího automatu, jeho zničením způsobil škodu za 600 tisíc  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.