Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Řidič AUDI s třemi promile zběsile kličkoval ulicemi, policii tvrdil, že nic nepil

Velmi podezřelé jízdy řidiče vozu značky AUDI si všiml náhodný svědek na plzeňském Lochotíně. Protože se mu hned zdálo, že musí být šofér notně posilněn alkoholem, obrátil se na policii. Ta dotyčného zastavila v ulici U Velkého rybníka. Muž zprvu tvrdil, že nic nepil. Dechová zkouška ale tvrdila pravý opak.

„Dnešního dne v dopoledních hodinách přijali policisté oznámení o kličkujícím vozidle značky Audi. Oznamovatel uvedl, že má podezření, že řidič vozidla je pod vlivem alkoholu. Na místo ihned vyrazila policejní hlídka, která kličkující automobil zastavila v ulici U Velkého rybníka,“ uvedla k případu policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Dvaačtyřicetiletý muž za volantem však tvrdil, že nic nepil. Podle serveru krimi-plzen.cz se jednalo o řidiče taxislužby, který měl dokonce nedopitou lahev vodky na sedadle spolujezdce. Tomu odpovídal i výsledek dechové zkoušky.

„Ta byla s pozitivním výsledkem 3,14 promile. Následně měl muž uvést, že vypil nějaký tvrdý alkohol. Policisté ho dále vyzvali k lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu, které přes poučení odmítl. Muži byla zakázána další jízda a byl mu zadržen řidičský průkaz. Policisté se případem nadále zabývají,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, alkohol za volantem, policie, Plzeň, Audi, Velký rybník, Lochotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič AUDI s třemi promile zběsile kličkoval ulicemi, policii tvrdil, že nic nepil  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.