Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Němečtí policisté žádají Česko o pomoc, pohřešují občana SRN s vášní pro cyklistiku

, aktualizováno 17. února 2021, 9:30

Německá policie ze Schwandorfu požádala své české kolegy o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži. Nelze vyloučit, že se muž, který výhradně používá jen své kolo, pohybuje na území České republiky.  

Pohřešovaným mužem je německý občan, devětapadesátiletý Maximilian Gregor Wolf, bydlící v Grafenau. „Muž je 196 cm vysoký, sportovní postavy a nosí brýle. Netrpí žádnými zdravotními problémy. Pravděpodobně je oblečený do neonově zbarvené pláštěnky a mátově zeleného fleecového trika. Dle dostupných informací je to jeho běžné oblečení, jelikož jezdí na kole,“ uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková.

Pohřešovaný muž nemá osobní automobil, používá pouze trekingové stříbro-fialové kolo. Pohřešován je od 4. února 2021. Policie Spolkové republiky Německo požádala o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži, zejména v příhraniční oblasti České republiky. 

„Pokud máte jakékoliv informace, které by nám pomohly pohřešovaného muže vypátrat, sdělte nám je prosím na kterékoliv policejní služebně nebo můžete využít bezplatnou linku Policie České republiky 158,“ dodala mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný cizinec, německá policie, příhraničí, kolo, Česko, Německo, policie, Schwandorf, Grafenau, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Němečtí policisté žádají Česko o pomoc, pohřešují občana SRN s vášní pro cyklistiku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.