Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilá řidička smetla semafor pro chodce, spolujezdec ve stejném stavu bral vinu na sebe

Čelním nárazem do semaforu ukončila svoji spanilou jízdu opilá řidička vozu Škoda Fabia. Nehoda se stala na křižovatce ulic Otýlie Beníškové, Lochotínská. A policisté si při vyšetřování této nehody opravdu užili své.

Šestadvacetiletá řidička náhle vyjela z vozovky a na přechodu pro chodce narazila do sloupu světelného signalizačního zařízení pro chodce. Sloup přerazila a několik metrů ho táhla pod autem, dokud vůz nezastavil. Bylo jen velké štěstí, že v té době se na místě zrovna nenacházel žádný chodec.  

Ve vozidle se ženou seděl ještě sedmačtyřicetiletý muž z Plzně. Naštěstí nikdo nebyl zraněn. Po příjezdu na místo policisté ženu vyzvali k dechové zkoušce na alkohol. „Řidička nadýchala přes jeden a půl promile. Pod vlivem alkoholu byl i spolujezdec, který v jednu chvíli policistům tvrdil, že vozidlo řídil on. Navíc muž nikdy nevlastnil řidičský průkaz. Díky výpovědi svědků i kamerovým záznamům se policistům ještě na místě podařilo zjistit, že vozidlo v době nehody řídila žena, což oba nakonec i přiznali,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky nehoda, semafor, alkohol za volantem, opilá řidička, Otýlie Beníšková, Škoda Fabia, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička smetla semafor pro chodce, spolujezdec ve stejném stavu bral vinu na sebe  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.