Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Neznáte tohoto muže? Zloděj ukradl ve vlaku platební kartu, na kterou pak nakupoval

Neznámý pachatel odcizil platební kartu a provedl s ní v Plzni neoprávněně několik plateb. Teď po něm pátrají policisté. Muže při použití kradené karty zachytila bezpečnostní kamera. Nepoznáte ho?

„Peněženku s platební kartou odcizil pachatel ve vlaku 30. října 2020. Kartu následně použil k několika neoprávněným platbám. Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policisté obvodního oddělení Plzeň-střed vyšetřují případ pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. „Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ doplnila mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krádež platební karty, neoprávněný výběr, neznámý pachatel, pátrání policie, platební karta, Plzeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznáte tohoto muže? Zloděj ukradl ve vlaku platební kartu, na kterou pak nakupoval  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.