Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Seniorka (77) za volantem VW srazila na přechodu pro chodce ženu (79)

I dnes v podvečer vyjížděli záchranáři k nehodě, při které automobil srazil a zranil chodkyni. Událost se stala na přechodu pro chodce v Masarykově ulici před OC Centrum. Včera večer skončili v Plzni pod koly automobilů hned tři chodci.

„Sražená seniorka před OC Centrum utrpěla lehčí zranění. Transportovali jsme ji při vědomí k ošetření do fakultní nemocnice,“ informoval Vítězslav Sladký z krajské záchranné služby.

„Nehoda se stala v 16:06 hodin. Řidička (77) jela s vozidlem značky VW golf ve směru od ulice Těšínská k ulici Mohylová. Devětasedmdesátiletá žena přecházela vozovku od nákupního centra po vyznačeném přechodu pro chodce, když ji srazila žena s vozidlem. Alkohol u obou žen vyloučila dechová zkouška,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Ivana Jelínková.

Včera večer během krátké chvíle vyjížděli záchranáři ke třem chodcům, které srazilo auto. Četná, ale lehká zranění si ze střetu s vozidlem v Sušické ulici odnesla zhruba pětatřicetiletá žena. Další dva lidé, muž se ženou, kteří přecházeli Americkou třídu, skončili  rovněž se zraněním ve fakultní nemocnici.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky nehoda, chodec, záchranáři, sražený chodec, přechod pro chodce, Volkswagen, Plzeň, úraz, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka (77) za volantem VW srazila na přechodu pro chodce ženu (79)  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.