Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Známe důvody páteční kuriózní nehody. Senior (84) nezvládl řízení vozu, který si nechal roztlačit

Policie už zná přesnou příčinu nehody osobního automobilu, který se zřítil v pátek z vysokého srázu i se seniorem (84) za jeho volantem. Řidič ztratil kontrolu nad svým vozem, poté, co se nechal roztlačit. Havárie se stala v Tachově. Motorista utrpěl při pádu zranění, které si vyžádalo transport do nemocnice.

Seniorovi se nepodařilo nastartovat jeho osobní vozidlo značky Fiat Panda, které parkoval v ulici 1. máje. „Náhodné kolemjdoucí proto požádal, zda by jej neroztlačili z kopce dolů. Při jízdě Pionýrskou ulicí ve směru k Hornické se řidič snažil uvést motor do provozu. To se mu však nepodařilo, a tak přejel kolmo Hornickou ulici ve směru k obchodnímu centru. Poté vyjel mimo komunikaci, přejel přes travnatý pás a následně s vozidlem sjel ze srázu na parkoviště, které se nachází pod úrovní Hornické ulice,“ popsala kuriózní havárii mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

 Se svým vozidlem se senior zřítil částečně na střechu a na zadní část zaparkovaného osobního auta značky Škoda Fabia, ve kterém se v tu dobu nikdo nenacházel. Ještě před transportem do nemocnice se zraněný viník nehody podrobil dechové zkoušce na alkohol, která měla negativní výsledek.

Senior (84) se zřítil na parkovišti z několikametrového srázu na jiný vůz

Opravdu kuriózní nehoda se stala dnes krátce před polednem v Tachově u obchodního centra Kaskády. Osobní automobil se tam zřítil ze srázu nad parkovištěm a zastavil se v dramatické pozici až o jiný zaparkovaný vůz, který značně poškodil.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR / HZSPK

Štítky nehoda, zraněný senior, pád automobilu, parkoviště, havárie, Tachov, Fiat Panda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Známe důvody páteční kuriózní nehody. Senior (84) nezvládl řízení vozu, který si nechal roztlačit  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.