Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Strojvedoucí zastavil vlak těsně před mrtvým mužem v kolejišti, srazila ho zřejmě jiná souprava

Osobu ležící v kolejišti zpozoroval dnes ráno strojvedoucí vlakové soupravy v prostoru vlakového nádraží v Dobřanech na trati ve směru od Klatov na Plzeň. Na situaci reagoval strojvedoucí okamžitým bržděním.

Událost se stala krátce po sedmé hodině ráno. „Strojvedoucí okamžitě zareagoval prudkým bržděním a vlak zastavil v místě, kde ležel muž bez známek života. Na místo byl přivolán koroner. Policisté zjistili, že se jedná o osmapadesátiletého muže z obce na jižním Plzeňsku. U zemřelého byla nařízena soudní pitva,“ informovala mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policisté teď prověřují, zda mohl být muž sražen jinou vlakovou soupravou, zjišťují další okolnosti a skutečnosti události, na jejichž základě bude stanovena právní kvalifikace.

Tento týden se jedná už o druhý případ, kdy vyhasl život člověka v kolejišti. Neznámého muže usmrtil vlak na železničním přechodu v Plzni – Koterově. Tragédie se stala ve středu odpoledne. Strojvedoucí vlakové soupravy jedoucí ve směru od Českých Budějovic do Plzně neměl šanci neštěstí zabránit.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky muž v kolejišti, muž sražený vlakem, koroner, usmrcený muž, kolejiště, strojvedoucí, Plzeň, Klatovy, Dobřany, Plzeňský kraj, Koterov, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strojvedoucí zastavil vlak těsně před mrtvým mužem v kolejišti, srazila ho zřejmě jiná souprava  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.