Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Podchlazený muž oblečený v dámské košilce, podprsence a s rouškou bloudil Plzní, přátelé ho vyhodili z bytu

, aktualizováno 20. října 2020, 13:05

Pozor na lechtivé hrátky s přáteli v době koronakrize! Své o tom ví devětadvacetiletý muž z Plzně. Zdánlivě nevinná společenská hra „Vadí nevadí“ se poněkud zřejmě vymkla kontrole sešlosti v jednom plzeňském bytu. Polonahého muže jeho přátelé nad ránem vyhodili z bytu. Na sobě měl kromě roušky jen dámskou košilku a podprsenku. A byla byla veliká zima.

Krátce před pátou hodinou ranní nalezla hlídka městské policie polonahého a silně prochladlého muže, jak se choulí u vchodu společnosti Obytné zóny Sylván na Palackého náměstí. „Bylo chladno a on na sobě měl jen dámskou košilku, podprsenku a přes obličej roušku. Namířeno měl údajně domů. Hlídce přiznal pár vypitých panáků slivovice a k tomu požití drogy extáze. Tvrdil strážníkům, že ho kamarádi vyhodili z bytu,“ uvedla mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Přivolaní záchranáři muže prohlédli a vzhledem k jeho stavu, kdy se choval zmateně zřejmě v důsledku požití drogy, rozhodli o jeho následném umístění na záchytnou stanici.

Další zmatenou a podchlazenou seniorku zachraňovali na základě oznámení strážníci městské policie přímo na náměstí Republiky. Padesátiletá Plzeňanka, která stařenku našla sedět na lavičce podchlazenou a dezorientovanou, se až do příjezdu strážníků o ní starala. „Sedmadevadesátiletá žena si nic nepamatovala, nevěděla, jak se na náměstí dostala, ani co je za den. Přivolaní záchranáři ji odvezli k vyšetření do nemocničního zařízení v Plzni na Lochotíně,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky městská policie, polonahý muž, podchlazený muž, záchrana, podprsenka, rouška, Plzeň, koronavirová krize, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podchlazený muž oblečený v dámské košilce, podprsence a s rouškou bloudil Plzní, přátelé ho vyhodili z bytu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.