Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po výtržníkovi, na veřejnosti měl v Plzni masturbovat před mladou ženou

, aktualizováno 10. října 2020, 6:00

Policisté z Plzně pátrají po muži, který onanoval na veřejnosti před mladou ženou. V souvislosti s vyšetřováním případu teď uvolnili fotografie zachycující osobu důležitou pro trestní řízení. Pravděpodobně se jedná o hledaného pachatele.

"Incident, který se vyšetřuje jako výtržnictví se stal už 28. srpna 2020 po půl třetí hodině ráno před bytovým domem v ulici Brojova. Tam dosud neznámý muž přistoupil k poškozené a začal před ní masturbovat,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné kamerový záznam a fotografie, na kterých je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. Jedná se o muže štíhlé postavy, vysoké cca 180 cm s tmavými vlasy sčesanými do culíku. Věk kolem 40 let. Na sobě měl triko s dlouhým rukávem, kraťasy, tenisky.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky onanoval na veřejnosti, policejní pátrání, hledaná osoba, Plzeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté pátrají po výtržníkovi, na veřejnosti měl v Plzni masturbovat před mladou ženou  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.