Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zfetovaná žena bez roušky plivala po cestujících v trolejbusu a napadla i strážníky

Hodně divokou jízdu zažili cestující jednoho plzeňského trolejbusu, ve kterém s nimi jela žena pod vlivem omamných látek, páchnoucí po toluenu. Navíc neměla roušku, lidem uvnitř vozu sprostě nadávala a dokonce po nich i plivala. Jeden z cestujících proto přivolal hlídku městské policie, aby zjednala pořádek.

Incident řešili strážníci na zastávce MHD Zborovská. Hned po vstupu do trolejbusu poznali, že se jedná o nechvalně známou osobu, se kterou měli co do činění již v několika případech. Žena po spatření strážců zákona ještě přitvrdila ve vulgarismech a zaměřila pozornost na strážníky.

„Hlídka MP se snažila ženu uklidnit, vystoupili s ní z trolejbusu a pokusili se ji udržet na místě. Žena byla agresivní, měla tendence utíkat a chovala se velmi nepředvídatelně. Ohrožovala svůj život a zdraví tím, že se například rozběhla do vozovky mezi projíždějící vozidla. Naštěstí byla hlídka MP duchapřítomná a ženu zachytila a odvedla ji bezpečně zpět na chodník,“ uvedla mluvčí městské policie Andrea Vlčková.

Strážníci ženu umístili na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Jelikož agresivní osoba znevážila postavení úřední osoby při výkonu její pravomoci a bude se ze svého chování zodpovídat před přestupkovou komisí na ÚMO Plzeň 3.

Žena také nerespektovala ani povinnost uloženou mimořádným opatřením k ochraně zdraví fyzických osob při epidemii. Nezakryla si dýchací cesty, plivala po okolí a spolucestující ohrozila na jejich zdraví. Ani tento přestupek nezůstane bez potrestání. Strážníci celou věc oznámili na Krajskou hygienickou stanici PK v Plzni. 

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky opilá žena, plivala na cestující, neměla roušku, městská policie, zdraví, Plzeň, Krajská hygienická stanice, rouška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaná žena bez roušky plivala po cestujících v trolejbusu a napadla i strážníky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.