Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Dnes bych napsal: Umřela mi dcera, omluvil se zdrcený otec

Smrt dítěte. Pro rodiče neexistuje horší představa. O smrti své mladší dcery se Jiří D. dozvěděl v neděli ráno. Jeho prosba na sociálních sítích, aby lidé zasílali informace, kdo zabil jeho dceru, vyústila v obrovskou vlnu soucitu i spekulací. Podle některých si dívka vzala život sama. Otec se už za svůj výrok omluvil. Tělo mladé dívky objevili policisté v neděli ráno na dálnici D5 u Svaté Kateřiny.

„Kdo ví něco o smrti mé osmnáctileté dcery Kristýny, ať pošle zprávu. Byla zabita dnes ráno cca ve 4 hodiny na Kateřině,“ tak zněl původní příspěvek otce osmnáctileté Kristýny. Okamžitě se strhla vlna komentářů.

Kdo ví něco o smrti mé osmnáctileté dcery Kristýny ať pošle zprávu. Byla zabita dnes ráno cca ve 4 hodiny na Kateřině. Tak zní příspěvek otce mrtvé dívky. Během chvíle měl přes tisíc sdílení a stovky komentářů. Nález mrtvého těla u dálnice D5 u...

„Znala jsme ji, jako malé jsme spolu řádily venku. Byla to suprová holka,“ napsala jedna z kamarádek.

„Právě jsem parkoval na opačné straně na parkovišti. Po mně přicházeli moji kolegové, kteří se jeli otočit na Rozvadov. To už ležela uprostřed silnice, policisté řídili dopravu,“ psal do komentářů jeden ze řidičů, co měl v osudnou noc službu.

To by dávalo za pravdu spekulacím, že dívka skočila z mostu vedoucího přes dálnici, poblíž čerpací stanice. Otec už vyjádření o vraždě vzal zpět.

Přátelé ji říkali Draxi a podle otce i kamarádů měla být na oslavě v nedaleké obci. Podle jedné dívky, která se akce účastnila se Kristýna chovala podivně a trochu popíjela. Na zvláštní chování poukázali další z komentujících.

„Potřebovala pomoc, chtěla umřít,“ píše Eva. „Podle fotek u ní na profilu to zamýšlela dřív. Myslím, že to udělala sama, měla sama se sebou problémy,“ konstatuje také Veronika.

Kde je pravda, ukáže až pátrání kriminalistů. Policisté už včera potvrdili nález mrtvého těla mladé ženy. „V současné době prověřujeme veškeré okolnosti případu, nařídili jsme soudní pitvu,“ dodala  kráce policejní mluvčí Ivana Jelínková.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky krimi, smrt, vyšetřování, policie, Svatá Kateřina, D5, Rozvadov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dnes bych napsal: Umřela mi dcera, omluvil se zdrcený otec  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.