Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Obrovská tragédie! Krok do vozovky stál mladou ženu život, usmrtil ji náklaďák

, aktualizováno 14. srpna 2020, 14:25

Osudný krok do vozovky, který ji stál život, udělala dnes dopoledne teprve osmnáctiletá žena v plzeňské ulici K Cihelnám. Stalo se tak v okamžiku, kdy místem projížděl nákladní automobil. Mladou ženu srazil a usmrtil.

Obrovská tragédie se stala v půl jedenácté dopoledne. „Žena šla po pravé straně vozovky ve směru od Štěnovic na Plzeň. Podle prvotních informací se náhle rozhodla přejít vozovku a vstoupila do jízdní dráhy nákladního vozidla, které řídil šestadvacetiletý muž,“ popsala nehodu mluvčí policie Ivana Jelínková.

K nehodě okamžitě přijely všechny složky IZS. „Přes veškerou snahu našich záchranářů na místě, se mladé slečně už nedalo pomoci, svým těžkým zraněním podlehla,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Alkohol u řidiče vyloučila dechová zkouška, test na omamné a psychotropní látky byl rovněž negativní. Ve věci zemřelé ženy nařízena soudní pitva. Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování.

Další vážná nehoda se stala dnes dopoledne za obcí Rabí směr Bojanovice na Sušicku. Osobní automobil tam čelně narazil do stromu. Středně těžké zranění utrpěla devětapadesátiletá žena, kterou záchranáři přepravili vrtulníkem LZS do plzeňské fakultní nemocnice.  

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nehoda, usmrcená žena, usmrcený chodec, tragická nehoda, Plzeň, Štěnovice, Fakultní nemocnice Plzeň, Rabí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obrovská tragédie! Krok do vozovky stál mladou ženu život, usmrtil ji náklaďák  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.