Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sedm zraněných, taková je bilance sobotních nehod

Náročný den mají za sebou záchranáři v Plzeňském kraji. Po celý den vyjížděli k několika vážným nehodám. V nemocnici skončilo celkem sedm osob.

Kolem jedné hodiny odpoledne vyjížděli záchranáři k nehodě nedaleko Kralovic. Na silnici vedoucí  z Kralovic na Hrádecko sjel senior se svým Citroenem ze silnice a skončil v příkopu, kde se převrátil na střechu. Z hrozivě vypadající nehody si naštěstí odnesl lehká zranění.

V péči záchranářů skončil také motocyklista, který se srazil s osobním vozem u Třemošné. Podle prvních odhadů to vypadá, že řidič osobního auta nedal při odbočování vlevo přednost motorce.

Bouralo se také u Touškova ve směru na Čemíny. Zde havaroval vůz s pětičlennou posádkou. ,,Zdravotnická záchranná služba transportuje z místa nehody čtyři pacienty s lehčím až středně těžkým zranění a při vědomí na urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín,“ uvedl k nehodě Vítězlav Sladký ze Záchranné služby Plzeňského kraje.

Záchranáři se nezastavili ani v noci. Krátce po půlnoci narazilo auto do sloupu v Plzeňské ulici ve Zruči. ,,Osobní vůz vyjel mimo vozovku, kde poškodil oplocení u rodiného domu a sloup elektrického vedení," uvedla policejní mluvčí Hana Kroftová. Řidič nadýchal dvě promile. V autě s ním cestovala mladá spolujezdkyně. Ta si z nehody odnesla těžká zranění a skončila v péči záchranářů.

 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto archiv

Štítky nehoda, krimi, záchranka, bouračka, Třemošná, Touškov, havárie, Plzeňský kraj, úraz, Citroën, Kralovice, Lochotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedm zraněných, taková je bilance sobotních nehod  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.