Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Ve vazbě skončil agresivní cizinec, na svědomí má krvavý incident o Velikonočním pondělí

Kriminalistům se podařilo vypátrat a zadržet agresivního třicetiletého cizince, který má na svědomí krvavý incident na Velikonoční pondělí. Potyčka v jednom bytu v plzeňské Bezručově ulici si vyžádala tři zraněné, ve všech případech jde rovněž o cizince.

Čtveřice spolubydlících popíjela ve sváteční den alkohol v jejich bytě. Dobrá nálada se brzy změnila v hádku a mladý muž neváhal použít násilí. Ze stolu sebral skleněnou lahev od alkoholu a udeřil s ní jednoho ze svých kamarádů do hlavy. Z rozbité lahve mu v ruce zbylo hrdlo zakončené ostrými hroty skla.

„Do potyčky se zapojila manželka poraněného muže a chtěla ho bránit. Agresor zaútočil i na ni a střepem jí ošklivě poranil ruku.  To ovšem nebyl konec řádění. Muž opětovně zaútočil na již zraněného kamaráda i na dalšího ze spolubydlících, který ho chtěl zastavit. Následně z místa utekl,“ popsala incident mluvčí policie Michaela Raindlová.

„Napadená utrpěla středně těžké zranění a při vědomí jsme ji transportovali na urgentní příjem do fakultní nemocnice. Záchranáři na místě ošetřili ještě dva přibližně třicetileté muže. Ti utrpěli při potyčce lehčí zranění a převezli jsme je rovněž do fakultní nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Dopadený agresor je stíhán pro spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví a pro přečin ublížení na zdraví spáchaných ve stádiu pokusu. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který soudce akceptoval. V současné době se už nachází ve vazební věznici.  

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky napadení, cizinci, ublížení na zdraví, rvačka, Velikonoční pondělí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve vazbě skončil agresivní cizinec, na svědomí má krvavý incident o Velikonočním pondělí  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.