Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Policisté v terénu opět pátrají po zmizelém otci dvou malých dětí. Ztratil se už v srpnu po autonehodě

Na další rozsáhlou pátrací akci po pohřešovaném muži vyrazili ve středu do terénu policisté na Klatovsku. Po muži se pátrá opakovaně. Policisté prohledávají tentokrát okolí obce Žinkovy. Třiačtyřicetiletý otec dvou malých dětí zmizel beze stop už 19. srpna. Naposledy byl viděn v obci Klikařov na jižním Plzeňsku, odkud odjel neznámo kam. Podle policie měl pravděpodobně nehodu u Vojkovic, záchranáři ho ale na místě nenašli. Přítelkyně uvedla, že Michal může trpět ztrátou paměti a špatně zvládá stresové situace.

„Do dnešní pátrací akce je zapojeno několik desítek policistů jak z obvodních oddělení, tak i ze speciální pořádkové jednotky, kriminalistů, kolegů ze služební kynologie se služebními psy a pátráme také i za pomoci dronů. Tímto opětovně žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži. Jestliže by měl někdo jakoukoliv informaci, která by nám pomohla osobu vypátrat, ať nás kontaktuje, prosím, na bezplatné lince 158,“ informovala ve středu mluvčí policie Eva Červenková.

„Dle poznatků byl jmenovaný 18. srpna na návštěvě u svého kamaráda v obci Klikařov, se kterým jel na oběd do Klatov a okolo 13:30 hodin se vrátili zpět. Pohřešovaný se následně sebral a beze slov odjel se svým vozidlem Opel Mokka se zahraniční registrační značkou. S ním měl pravděpodobně dne 18. srpna v 16:15 hodin dopravní nehodu u obce Vojovice,“ informovala policie na svém webu.

Po příjezdu záchranářů se však na místě nikdo nenacházel. Od té doby se muž nikomu neozval. U kamaráda navíc nechal všechny své osobní věci jako je mobil, doklady i peníze. „Může být ve stresu, mít psychické problémy, dle přítelkyně může trpět i ztrátou paměti, nemusí si pamatovat jak se jmenuje a kde bydlí,“ doplnila už dříve policie.

Prosby o pomoc se objevují i na sociálních sítích ve skupinách fanoušků motorek. „Prosím o pomoc při hledání tatínka dvou malých dětí. Je to jeden z nás, Michal Medveď. Naposledy se své manželce ozval z Klikařova, nyní už o něm nemá tři dny žádné zprávy. Na sobě měl šortky, fialovošedé tričko a žabky,“ píše se například ve facebookové skupině  Motorkáři na cestovních endurech. Plakáty s žádostí o pomoc při pátrání po zmizelém muži se například objevily i v centru Plzně. 

Pokud máte o muži nějaké informace nebo víte, kde by se mohl nacházet, obraťte se na linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zuzana Duzbabová, se svolením Policie ČR

Štítky pátrací akce, pátrání, pátrání po pohřešované osobě, psychicky nemocný muž, zmizel od nehody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté v terénu opět pátrají po zmizelém otci dvou malých dětí. Ztratil se už v srpnu po autonehodě  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.