Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Řidiče přejel a následně usmrtil jeho vlastní a zřejmě špatně zabrzděný autobus, ze kterého vystoupil

, aktualizováno 31. července 2024, 17:13

Ke druhé smrtelné nehodě během středy vyjížděly složky IZS na silnicích v Plzeňském kraji. V obci Kvasetice na Klatovsku odpoledne přejel a následně usmrtil autobus svého vlastního řidiče. Ten z vozidla vystoupil a zřejmě ho řádně nezabrzdil. Autobus se dal do pohybu a muže srazil. Zemřel na místě. Dopoledne zahynul třiadvacetiletý muž při střetu dvou osobáků nedaleko Soběkur na Plzeňsku.

„Krátce po čtrnácté hodině došlo v obci na Klatovsku k samovolnému rozjetí autobusu, který následně srazil a usmrtil čtyřiašedesátiletého řidiče. Ten venku pravděpodobně opravoval poruchu na tomto autobusu. Případ si převzali klatovští kriminalisté, kteří nařídili soudní pitvu zemřelého," informovala odpoledne mluvčí policie Dagmar Brožová. Zřejmě špatně zabrzděný autobus se náhle rozjel, srazil svého řidiče, přejel ho a pokračoval v cestě. Zastavil se až o pumpu na vodu. Řidič utrpěl rozsáhlá zranění, kterým na místě podlehl. Případ vyšetřují kriminalisté.  

Při dopolední nehodě dvou osobních vozů nedaleko Soběkur na jižním Plzeňsku zemřel třiadvacetiletý řidič. Jeho bezvládné tělo museli hasiči vyprostit pomocí hydraulických nástrojů, poté záchranáři začali s jeho resuscitací. Veškeré snahy ale byly marné. Muž podle policie nedal na křižovat přednost v jízdě. Žena z druhého vozu vyvázla s lehčími zraněními.

Mladý řidič nepřežil střet s druhým autem, kterému nedal přednost na křižovatce

Při nehodě dvou osobních vozů nedaleko Soběkur na jižním Plzeňsku zemřel třiadvacetiletý řidič. Jeho bezvládné tělo museli hasiči vyprostit pomocí hydraulických nástrojů, poté záchranáři začali s jeho resuscitací. Veškeré snahy ale byly marné. Muž...

Ohodnoť článek

Foto Richard Beneš

Štítky řidiče srazil autobus, autobus přejel řidiče, nepřežil střet, autobus, sražený řidič, nezabrzdil autobus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiče přejel a následně usmrtil jeho vlastní a zřejmě špatně zabrzděný autobus, ze kterého vystoupil  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.