Počasí dnes30 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Měla jsem důležitý hovor, řekla drze opilá řidička, kterou strážníci načapali při jízdě městem s mobilem u ucha

S mobilem, který si u ucha přidržovala levou rukou se proháněla ulicemi Plzně třiapadesátiletá řidička osobního automobilu. Za ní se ovšem pověsila hlídka městské policie, když kolem ní prosvištěla v městské části Doubravka. Řidička po zastavení prokázala neuvěřitelnou drzost.

„Z automobilu po zastavení kvapně vystoupila řidička a ještě se divila, co po ní strážníci vlastně chtějí. Hlídka řidičce sdělila, z jakého důvodu ji zastavila. Dotyčná na to odpověděla, že měla velmi důležitý hovor. Během lustrace dokladů a prokazování totožnosti si strážníci povšimli, že mluva ženy je poněkud podivná a nemohl jim uniknout ani zápach alkoholu,“ popsala zásah mluvčí policie Tereza Schliková.

Řidičku strážníci vyzvali k dechové zkoušce a její výsledek ukázal neuvěřitelných 1,75 promile alkoholu. „Následně byla provedena kontrolní dechová zkouška a hladina alkoholu stoupla na 1,80 promile. Vzhledem k důvodnému podezření ze spáchání trestného činu byla na místo přivolána státní policie, která si ženu převzala,“ dodala mluvčí městské policie. Motoristka může počítat s tím, že nějakou dobu legálně nebude řídit žádný automobil.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Městská policie Plzeň

Štítky opilá řidička, telefonovala za jízdy, hlídka městské policie, alkohol za volantem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Měla jsem důležitý hovor, řekla drze opilá řidička, kterou strážníci načapali při jízdě městem s mobilem u ucha  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.