Počasí dnes10 °C, zítra13 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Kriminalisté vyšetřují případ údajné střelby, která měla být slyšet na vlakovém nádraží

Vyšetřováním případu střelby, která byla podle svědků slyšet na hlavním vlakovém nádraží v Plzni se zabývá policie. Okamžitě se posílil počet policistů na nádraží, na které se policie zaměřuje mimo jiné i v souvislosti s prvním stupněm ohrožení terorismem.

„V sobotu v ranních hodinách jsme přijali oznámení od osob pracujících na hlavním vlakovém nádraží v Plzni o tom, že se na ně obrátili cestující, kteří zaslechli informaci o možné střelbě na tomto místě. V souvislosti s tím jsme se začali bezodkladně případem zabývat a okamžitě jsme také posílili výkon služby policistů na vlakovém nádraží,“ informovala v neděli dopoledne mluvčí policie Iva Vršecká.

Téhož dne policie poskytla bez dalších informací médiím v rámci pátrací akce fotografie z bezpečnostních kamer, na kterých byl zachycen neznámý muž. Policie se obrátila na veřejnost s výzvou o pomoc při zjištění totožnosti uvedeného muže.

„Na základě námi zveřejněné pátrací relace jsme obdrželi mimo jiné i poznatky od veřejnosti, které jsme prověřovali. Naší operativní činností došlo k vypátrání a následnému zadržení osmatřicetiletého muže, který měl informaci pronést. Prověřujeme veškeré okolnosti a zjišťujeme, jak mělo k celé události dojít. V souvislosti s tímto případem můžeme uklidnit veřejnost, že nikomu nehrozilo a nehrozí žádné nebezpečí. Velice děkujeme veřejnosti za její spolupráci nejenom v tomto případě, ale i ve všech ostatních, má pro nás velký význam,“ dodala mluvčí Vršecká.

V souvislosti s vyšetřováním závažného násilného trestného činu pátrali policisté v Plzni po totožnosti zatím muže, kterého zachytila bezpečnostní kamera. Večer už policie bez dalších podrobností oznámila, že se muže podařilo vypátrat.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky střelba na nádraží, vlakové nádraží, ohrožení terorismem, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté vyšetřují případ údajné střelby, která měla být slyšet na vlakovém nádraží  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.